Főoldal
Budapesti Közlekedési Központ Információs Szolgálata
érdeklődés: 317-1173 hírbejelentés: 06-80 317-317/3173#

MAI HÍREK (válogatás)

Összeállította: Schilling Zsolt
2014.07.29 Kedd
hr


Széll Kálmán tér
Szilágyi Erzsébet fasor, Krisztina körút

A Széll Kálmán téren csatorna-felújítás kezdődött, ezért jelentős korlátozásokra kell számítani a Szilágyi Erzsébet fasorban a tér előtt, a Margit körúton a Krisztina körút előtt és a Krisztina körúton a Déli pályaudvar felé.

hr
Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út

A Ferihegyi repülőtérre vezető utat kifelé egyirányúsították a Felsőcsatári út után, a befelé tartókat a Gyömrői útra terelik, mert a Gyömrői út kifelé vezető útpályája egy szakaszán új csatorna épül. (A kifelé haladó 98-as és 217-es buszok Csaba utcai megállóját előrébb helyezték.)

hr
Dessewffy utca
Nagymező utca

A VI., Dessewffy utcát lezárták a Nagymező utcánál, a Nagymező utcában pedig útszűkületre kell számítani a Podmaniczky utca irányában, mert csatornázási munkákat végeznek.

hr


XIX., Ady Endre út - Hungária út

Kispesten az Ady Endre úton a Hungária úti kereszteződést lezárták, mert folytatódik az út- és villamospálya felújítása. A Zoltán utca egyirányúsága megfordult, illetve az Esze Tamás utca és a Rozgonyi köz egy-egy szakaszát is egyirányúsították.
A Határ út és Rákóczi utca között a kifelé vezető oldalon folyik a munka, a Baross utca torkolatát lezárták. A 42-es villamosok helyett pótlóbuszok járnak, az érintett buszok módosított útvonalon közlekednek.

hrhr

LEGFRISSEBB KÖZLEKEDÉSI HÍREINK - A T-Mobile előfizetők napi minimum 8 alkalommal olvashatják SMS-ben a BKK INFO híreit az „Úton Budapest” kategóriában a  #UTONBP kódot küldve a 777-es rövid hívószámra.

hr
Copyright: A híreket a szerzői jog védi. Bármely, a magánhasználattól eltérő - pl. kereskedelmi célú - felhasználásához a jogosult előzetes engedélye szükséges!
hr


HÍREK

BKK INFO TOVÁBBI HÍREKÉRT KATTINTSON A HÍRTÁBLÁZATRA


Traffipax
hr
www.police.hu


Időjárás
hr
www.met.hu


A közlekedési adatok, hírek tájékoztató jellegűek, a helyszínen a valós jelzések a mérvadók!!

A portálon történt utolsó frissítés kivéve a "MAI HÍREK (válogatás)": 2014. április 1.

Last update on the portal, except ‘Today’s news’: 01/04/2014