Főoldal
Budapesti Közlekedési Központ Információs Szolgálata
érdeklődés: 317-1173 hírbejelentés: 06-80 317-317/3173#

MAI HÍREK (válogatás)

Összeállította: Havasi Zsolt
2014.07.10 Csütörtök
hr
Gyömrői út

A Gyömrői úton a Zalán utca és az Úz utca között csatornaépítés kezdődött. Jelenleg a kifelé vezető oldalon a belső sávot zárták le, de mindkét irányban sebességkorlátozás van érvényben.

hr
Bécsi út
útszűkület mindkét irányban

A Bécsi úton az Orbán Balázs útnál csatornát építenek, ezért a belső sávokat fölbontották.

hr
III., Kolostor út
folytatódik a csatornafeújítás

A III., Kolostor utat a Remetehegyi út és a Kiscelli utca között lezárják csatornaépítés miatt. A Kiscelli utcában az átmenő forgalom megszűnik. A lezárt útszakaszt a Folyondár utca - Szépvölgyi út - Lajos utca - Nagyszombat utca - Bécsi út útvonalon lehet elkerülni.

hr


XIV., Gundel Károly körút
1 sáv lezárva

A XIV., Gundel Károly út 2. számnál (az étteremnél) szennyvízcsatorna-bekötést végeznek, ezért mától irányonként 1-1 sáv lesz járható.
hr


XVIII. kerületi közműmunkák
egyirányúsítás és útszűkület

A XVIII., Felsőcsatári úton a Hangár utca és az Álmos utca közötti szakaszon útfelújítási munkálatokat végeznek. A fél útpályát lezárták, jelzőőrös irányítással lehet áthaladni. A Nagykőrösi utat egyirányúsították a Dózsa György utca és a Felleg utca között a Határ út felé csatornaépítés miatt. Az érintett (55, 89E, 94E, 294E, 994-es) buszok módosított útvonalon járnak kifelé. A Gyömrői úton csatornázási munkák miatt 1-1 sáv járható mindkét irányban a Zalán utcánál, mert a Zalán utca és az Úz utca között csatornaépítés kezdődik.
hrhr

LEGFRISSEBB KÖZLEKEDÉSI HÍREINK - A T-Mobile előfizetők napi minimum 8 alkalommal olvashatják SMS-ben a BKK INFO híreit az „Úton Budapest” kategóriában a  #UTONBP kódot küldve a 777-es rövid hívószámra.

hr
Copyright: A híreket a szerzői jog védi. Bármely, a magánhasználattól eltérő - pl. kereskedelmi célú - felhasználásához a jogosult előzetes engedélye szükséges!
hr


HÍREK

BKK INFO TOVÁBBI HÍREKÉRT KATTINTSON A HÍRTÁBLÁZATRA


Traffipax
hr
www.police.hu


Időjárás
hr
www.met.hu


A közlekedési adatok, hírek tájékoztató jellegűek, a helyszínen a valós jelzések a mérvadók!!

A portálon történt utolsó frissítés kivéve a "MAI HÍREK (válogatás)": 2014. április 1.

Last update on the portal, except ‘Today’s news’: 01/04/2014