Főoldal
Budapesti Közlekedési Központ Információs Szolgálata
érdeklődés: 317-1173 hírbejelentés: 06-80 317-317/3173#

MAI HÍREK (válogatás)

Összeállította: Schilling Zsolt
2014.08.28 Csütörtök
hr


Belváros
csatornajavítások

A Belvárosban csatornajavítás miatt lezárják 7 órától a Nádor utcát a Mérleg utca előtt, valamint lezárták az Egyetem térnél a Szerb utca torkolatát is. A Szerb utca egyirányúságát megfordították a Fejér György utcától a Királyi Pál utca felé, így a Királyi Pál utca a Veres Pálné utca felől érhető el.
hr


XI., Fehérvári út
villamospálya-építés

A Fehérvári út és a Hengermalom út kereszteződésében átépítik a villamospályát, ezért a 18-as villamos teljes vonalán pótlóbuszok közlekednek, a 41-es és 47-es villamosok a Belváros felől Újbuda-központig járnak, a déli szakaszon a 41-es és a 47-es jelzésű pótlóbuszokkal lehet utazni szeptember 1-ig.

hr


XI., Repülőtéri út
filmforgatás

A XI., Repülőtéri utat filmforgatás miatt lezárták a Kőérberki út és a körforgalom között jövő vasárnapig (szeptember 7-ig). A terelőút a Kőérberki út és a Repülőtéri út kereszteződésénél a vasúti átjárón áthaladva (az iparterület úthálózatán) vezet. A 87-es, 187-es busz kihagyja a Repülőgépes Szolgálat és a Vasút utca megállót.
hr


Flórián tér és környéke

20 órától szombaton reggel 6 óráig filmet forgatnak a Flórián téren. A Flórián téri felüljárón a belső sávokat lezárják mindkét irányban, befelé a forgalom a buszsávban haladhat. A Szentendrei úton napközben szintén sávlezárásokra kell számítani, a Vörösvári út, a Pacsirtamező utca, és az Árpád híd irányából érkező és a Szentendrei út felé kanyarodó sávokban 2-3 perces forgalomkorlátozás várható. A Kórház utcai átjárót lezárják, kerülni a Miklós utcán keresztül lehet.

hr


Sibrik Miklós úti felüljáró

22 órától hajnalig a Sibrik Miklós úti felüljárót teljes szélességben lezárják a felújítás miatt (szeptember 2-ig minden éjszaka).

hr



hr

LEGFRISSEBB KÖZLEKEDÉSI HÍREINK - A T-Mobile előfizetők napi minimum 8 alkalommal olvashatják SMS-ben a BKK INFO híreit az „Úton Budapest” kategóriában a  #UTONBP kódot küldve a 777-es rövid hívószámra.

hr
Copyright: A híreket a szerzői jog védi. Bármely, a magánhasználattól eltérő - pl. kereskedelmi célú - felhasználásához a jogosult előzetes engedélye szükséges!
hr


HÍREK

BKK INFO TOVÁBBI HÍREKÉRT KATTINTSON A HÍRTÁBLÁZATRA


Traffipax
hr
www.police.hu


Időjárás
hr
www.met.hu


A közlekedési adatok, hírek tájékoztató jellegűek, a helyszínen a valós jelzések a mérvadók!!

A portálon történt utolsó frissítés kivéve a "MAI HÍREK (válogatás)": 2014. április 1.

Last update on the portal, except ‘Today’s news’: 01/04/2014