Főoldal
Budapesti Közlekedési Központ Információs Szolgálata
érdeklődés: 317-1173 hírbejelentés: 06-80 317-317/3173#

MAI HÍREK (válogatás)

Összeállította: Schilling Zsolt
2014.07.24 Csütörtök
hr


Széll Kálmán tér
Szilágyi Erzsébet fasor, Krisztina körút

A Széll Kálmán téren csatorna-felújítás kezdődött, így a Szilágyi Erzsébet fasorban a tér előtt, a Margit körúton a Krisztina körút előtt és a Krisztina körúton a Déli pályaudvar felé jelentős korlátozásokra kell számítani.

hr


Kuruclesi út

Mától a II., Kuruclesi út Budenz út és Labanc út közötti szakaszán szennyvízcsatorna épül, ezért a Budenz út felé haladó forgalmi sávot lezárják. A forgalom váltakozóirányban, jelzőlámpás irányítással haladhat.

hr
Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út

A Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat kifelé egyirányúsították a Felsőcsatári út utáni szakaszon, a befelé tartókat a Gyömrői útra terelik. A Gyömrői út kifelé vezető oldalát csatornaépítés miatt lezárták a Csévéző utca előtt, a forgalmat a repülőtérre vezető útra terelik át. (A munkálatok várhatóan augusztus végéig tartanak.) A kifelé haladó 98-as és 217-es buszok Csaba utcai megállóját előrébb helyezték.

hr


Asbóth utca

A VII., Asbóth utcát lezárták felújítás miatt.

hr
Kolostor út

A III., Kolostor utat lezárták a Remetehegyi út és a Kiscelli utca között, mert csatornát építenek. A Kiscelli utcában az átmenő forgalom megszűnt. Kerülni lehet a Folyondár utca - Szépvölgyi út - Lajos utca - Nagyszombat utca - Bécsi út útvonalon.

hrhr

LEGFRISSEBB KÖZLEKEDÉSI HÍREINK - A T-Mobile előfizetők napi minimum 8 alkalommal olvashatják SMS-ben a BKK INFO híreit az „Úton Budapest” kategóriában a  #UTONBP kódot küldve a 777-es rövid hívószámra.

hr
Copyright: A híreket a szerzői jog védi. Bármely, a magánhasználattól eltérő - pl. kereskedelmi célú - felhasználásához a jogosult előzetes engedélye szükséges!
hr


HÍREK

BKK INFO TOVÁBBI HÍREKÉRT KATTINTSON A HÍRTÁBLÁZATRA


Traffipax
hr
www.police.hu


Időjárás
hr
www.met.hu


A közlekedési adatok, hírek tájékoztató jellegűek, a helyszínen a valós jelzések a mérvadók!!

A portálon történt utolsó frissítés kivéve a "MAI HÍREK (válogatás)": 2014. április 1.

Last update on the portal, except ‘Today’s news’: 01/04/2014